Dringend hulp nodig?
Dringend hulp nodig?

Truck Assist

Wat is Truck Assist?

Transport- of bouwbedrijf, vrachtwagengarage, overheidsinstantie of verzekeringsmaatschappij? Met Truck Assist helpen we elk bedrijf bij problemen met zijn wagenpark. Onze ervaren specialisten zijn 24/7 voor jou beschikbaar in heel Europa, want jouw mobiliteit is onze prioriteit!

Pechverhelping

Zodra je telefoon of mail binnenkomt, gaan onze ervaren specialisten aan de slag: we geven je advies, sturen een technicus met tonnen ervaring en modern materiaal naar je toe, en volgen echt álles nauwgezet op. Welk probleem je ook krijgt, wij vinden de meest geschikte oplossing.

Mobiliteits-oplossingen

ADB Truck Assist heeft een mobiele werkplaats om ter plaatse herstellingen uit te voeren, en plateauvrachtwagens met en zonder hydraulische kraan om voertuigen te slepen, te bergen of te repatriëren. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor vervang(vracht)wagens. Bovendien houden onze experts met plezier contact met de verzekeringen over polissen, aansprakelijkheid of ladingschade.

Volledige ontzorging

Wij gaan ver voor onze klanten. Héél ver. Is je chauffeur gestrand in het buitenland? Dan regelen wij een taxi, hotel, vliegticket, … Moet je lading met een vervangvrachtwagen naar de bestemming worden gebracht? Dan leggen wij de juiste contacten. Kortom, ADB Assist zorgt voor een volledige ontzorging, de mobiliteit van je wagenpark en zo ook voor de continuïteit van je bedrijf.

Na de interventie

Ook na de interventie blijft ADB Truck Assist jouw dossier verder opvolgen. Zo kunnen we de communicatie en financiële afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij regelen en je helpen bij het verkopen of recycleren van je beschadigde voertuigen na een accident. Ook de ladingsbehandeling regelen we van A tot Z via je CMR-verzekering.

Op zoek naar een partner voor truck assistance?

Zoek je een ervaren partner voor truck assistance? Wij bieden je graag een oplossing op maat!

Internationaal netwerk

ADB Truck Assist koppelt jarenlange ervaring aan een uitgebreid en zorgvuldig opgebouwd netwerk van gecertificeerde partners doorheen Europa. Hierdoor ben je zeker van een efficiënte dienstverlening, waar je je ook bevindt. In de Benelux voeren we onze interventies zelf uit, in de rest van Europa werken we samen met partners uit ons netwerk.

Onze partners

Op dit moment werken we samen met een 40-tal takelbedrijven, 200 truck- en trailerwerkplaatsen, tal van reparateurs en bandendiensten, verschillende grote verzekeringsmaatschappijen, en experts in onder andere laadkleppen, koelvoertuigen en carrosserie. En dat in de meeste Europese landen!

Opvolging

De interventies van deze specialisten worden nauwgezet opgevolgd door de dispatchmedewerkers van ADB Truck Assist. Op die manier ben je zeker dat er geen overbodige kosten worden aangerekend. We controleren, evalueren en certificeren de prestaties van onze partners ook voortdurend. Daardoor geniet je altijd van een optimale en continue service.

Betrouwbaarheid

Pech komt bijna altijd onverwacht. Om je logistieke problemen zo klein mogelijk te houden, moet je volledig kunnen vertrouwen op je partner voor pechverhelping. Daarom selecteren we enkel partners met hetzelfde engagement voor onze klanten als ADB Truck Assist zelf.

Voor ADB Truck Assist ben je geen nummer, maar een klant in nood die praktisch advies en een oplossing op maat verdient. We geven nooit standaardantwoorden, maar zorgen voor ondersteuning op maat van je specifieke situatie.

Repatriëring

Een klapband, je lading verloren, pech of schade langs de weg? Da’s erg vervelend, zeker in het buitenland! Gelukkig is er ADB Truck Assist. Welk probleem je ook hebt, wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer verder kan.

Dieplader

Is je vrachtwagen heel zwaar beschadigd? Dan zetten we onze dieplader met beweegbare rijbruggen en hulpstukken in. Zo kunnen we je oplegger niet alleen snel overladen in je vervangvrachtwagen, maar kunnen we je beschadigd voertuig ook naar de werkplaats van jouw keuze brengen.

Kwaliteitscharter

Internationale repatriëringen en reparaties kunnen soms erg duur worden. Daarom laten we al onze partners een kwaliteitscharter ondertekenen, waarin ze akkoord gaan om de hoogste kwaliteit te bieden tegen de juiste prijs. Dit charter is uniek in onze sector en helpt ons jouw tevredenheid te garanderen.

Ladings-behandeling

Een vrachtwagen takelen is één ding, maar soms moet je lading overgeladen worden in een andere vrachtwagen of oplegger om (al dan niet gekoeld) tijdig op haar eindbestemming te raken. Ook hier verzorgt ADB Truck Assist alles tot in de puntjes, inclusief het contact met de CMR-verzekering en de afsluiting van het dossier bij hen.

ADB Truck Assist in een notendop