Dringend hulp nodig?
Dringend hulp nodig?

Car Assist

Wat is Car Assist

Autopech komt nooit gelegen. Met Car Assist bieden we je een zo efficiënt mogelijke oplossing bij problemen thuis of onderweg. We adviseren, depanneren, repareren, slepen, bergen, repatriëren, … wagens van particulieren en bedrijven in heel Europa, en dat 24/7.

End-to-end assistance

Of je nu een bedrijf, overheidsinstantie of particulier bent, je wil zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom bieden we je met Car Assist altijd een oplossing van A tot Z. Op die manier verliezen we geen kostbare tijd door overleg met andere partijen. Door de touwtjes tijdens het hele proces in handen te houden, kunnen we tijdens elke stap van de pechbijstand de hoogste kwaliteit garanderen. Bovendien kunnen we zo makkelijker een oplossing op jouw maat uitwerken.

Fleet service

Als bedrijf wil je natuurlijk ook een efficiënte oplossing om je wagens terug op locatie te krijgen. Daarom kun je niet alleen tijdens, maar ook na de pechbijstand rekenen op ADB Car Assist. Met onze fleet service zorgen we ervoor dat je bedrijfswagens binnen de 2 werkdagen na onze interventie worden teruggebracht naar je bedrijf of hersteldienst. Handig, toch?

Op zoek naar een partner voor pechbijstand?

Zoek je een ervaren partner voor car assistance? Wij bieden je graag een oplossing op maat!

F.A.S.T.-partner

F.A.S.T. staat voor ‘Files Aanpakken door Snelle Tussenkomst’ en is een initiatief van het Agentschap Wegen & Verkeer. ADB Car Assist is F.A.S.T.-partner voor de regio Noord-West-Vlaanderen. Dat betekent dat we bij een incident op de snelweg ter plaatse komen met een signalisatievoertuig en een takelwagen, om zo snel mogelijk een veilige oplossing te bieden.

Havenbedrijf Zeebrugge

De haven van Zeebrugge is de grootste haven ter wereld voor roll-on/roll-off cargo – auto’s, trucks en andere voertuigen dus. Als partner van de Maatschappij van de Brugse Zeehaven lossen we allerlei soorten problemen op, van depannage en mechanische defecten tot schade aan het koetswerk. Dat doen we op schepen, op treinen of waar dan ook. ADB Assist zorgt altijd voor een professionele oplossing op maat.

Al 20 jaar lost ADB Assist transportproblemen op. En die ervaring voel je in onze dienstverlening. Elke keer opnieuw kun je rekenen op een volledige ontzorging en een snelle, efficiënte interventie.