Dringend hulp nodig?
Dringend hulp nodig?

ADB Assist: Zorgeloze en betrouwbare roadside assistance op maat

Wie zijn we?

Zeg nooit zomaar ‘takelen’ tegen de gespecialiseerde roadside assistance van ADB Assist. Met onze jarenlange ervaring en professioneel materiaal helpen we elke dag tal van professionele en particuliere klanten. Bovendien hebben we de juiste certificaten in huis om in elke pechsituatie de gepaste hulp te bieden.

Over ons

ADB Assist helpt elke dag tal van bedrijven, overheden en particulieren. Dat doen we op basis van onze jarenlange ervaring, technisch personeel en gespecialiseerd materiaal. Onze medewerkers hebben de juiste skills én certificaten om je in elke pechsituatie de juiste hulp te kunnen bieden.

Als één van de Belgische marktleiders op het gebied van roadside assistance zijn we gespecialiseerd in het takelen en transporteren van personenauto`s, motoren, vrachtwagens en touringcars. Alles wat op wielen staat of heeft gestaan nemen wij mee, tot 140 ton! Wij werken voor zowat elke verzekering, helpen de politie bij het vrijmaken van de weg en transporteren jaarlijks honderden voertuigen over heel Europa.

Pech, ladingverlies of ongeval? Auto, truck, bus of machine? ADB Assist zet dag in dag uit letterlijk tonnen ervaring én technisch materiaal in om je snel en efficiënt verder te helpen. Want jouw zorgeloze mobiliteit is onze missie!

Het team

Zaakvoerder
Pieter Vanlersberghe
Zaakvoerder
Jean-Marc Dumon
Operationeel Manager
Thomas Hollevoet
Hoofd Dispatcher
Yves Lemaitre
Commercieel Verantwoordelijke
Bob D'hondt

Dispatchers

Van die eerste verlossende ‘hallo’ tot de oplossing van je probleem: onze ervaren dispatchers Thomas, Yves, François, Bob en Tibo staan in voor het eerstelijnsadvies van ADB Assist. Zij zijn jouw aanspreekpunt, geven tips, volgen op en brengen rust.

Technici

Onze technici hebben niet alleen de juiste scholing, maar vooral ook de juiste skills en ervaring om je de best mogelijke oplossing te bieden.

Netwerk

ADB Assist biedt roadside assistance aan klanten over heel Europa. Om dat goed én snel te kunnen doen, kunnen we rekenen op een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners. Onze (inter)nationale partners zorgen voor een snelle interventie, wij volgen op, controleren en evalueren, en zorgen voor de gemoedsrust voor de chauffeur én voor de zaakvoerder.

Wagenpark